Blogul lui David


Băieţii puşi pe glume…

Posted in Articole de cafter pe 14 martie 2010

transmisiune

Văd că nu numai în România televiziunile mogulilor sunt de rahat . Ci şi în Georgia . O televiziune  a anunţat că e jale mare şi Rusia le atacă lor ţara . Toată lumea , începuse toţi să-şi sune rudele . O nebunie totală. Magazinele au fost invadade pentru acumularea proviziilor.

Dobitocii , de la postul respectiv ,  au băgat-o pe aia că cică le-au omorât preşedintele . Au difuzat şi nişte imaginii din arhiva postului şi gataaa , să-i prostim pe proşti . Întâmplarea face să am şi eu pe acolo , doi veri . Prietenee , au crezut că o să moară . Iţi dai seama , stăteau direct în centrul capitalei  şi ăia ziceau că tancurile ruseşti au ajuns deja la periferie . Erau total confuzi. Nu ştiau ce să facă .

Situaţia era extrem de  incomodă pentru preşedinte, deoarece televiziunea Imedi este controlată în prezent de aliaţii săi. Opoziţia a profitat de ocazie ca să-i ceară din nou demisia.

Astfel de glume , nu se fac într-o societate decentă . Cred că au avut un rating infernal . Un semn bun , nu suntem singurii ,,Băieţi puşi pe glume” . Foarte tare! 🙂

„Când se produce un asemenea program în timp ce ţara noastră este încă sub ameninţare, ar trebui nu doar un avertisment verbal la început, ci şi o pe ecran care să precizeze că e doar o imitaţie”, a spus purtătoarea de cuvânt a preşedinţiei Manana Manjgaladze.

P.S : Observaţi că am început să scriu cu semne gen : ă , ş , ţ etc.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: